ΕΣΑΚΕ

Την Πέμπτη ψηφίζουν στον ΕΣΑΚΕ για τις αλλαγές

ΔΣ ΕΣΑΚΕ    (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην προσεχή Πέμπτη (28/5, 13:00) για να ψηφιστούν όλες αλλαγές που έχουν συζητηθεί και αποσκοπούν στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ (21/5), εκτός από την επικύρωση της βαθμολογίας, οι εκπρόσωποι των ομάδων έθεσαν επί τάπητος τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πρότειναν λύσεις προκειμένου το προϊόν να γίνει πιο ελκυστικό. Η αύξηση της εγγυητικής ώστε να φτάσει μέχρι τις 200.000 ευρώ, η χωρητικότητα των γηπέδων που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.200 θέσεις, αλλά και ένα μίνιμουμ μπάτζετ το οποίο θα είναι από 600.000 έως 800.000 ευρώ, ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν.

Παράλληλα έγινε κουβέντα για τα χρέη των ομάδων και για την επιτροπή αδειοδότησης που θα πρέπει να συγκροτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ, πριν οι φάκελοι των ομάδων πάνε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητήματα για τα οποία ο πρόεδρος του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στο Sport24.gr. Πλέον κοντοζυγώνει η ώρα που όλες αυτές οι προτάσεις θα πρέπει να ψηφιστούν, καθώς για την ερχόμενη Πέμπτη (28/5, 13:00) έχει οριστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΚΑΕ. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι αποφάσεις θα ψηφιστούν ομόφωνα.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ