ΕΣΚΑ

Στη Γ' Εθνική το Αιγάλεω!

Στη Γ' Εθνική το Αιγάλεω!
FACEBOOK/ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

Με τη νίκη επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας στο ντέρμπι της αγωνιστικής (69-54), το Αιγάλεω εξασφάλισε την επιστροφή του στη Γ' Εθνική!

Στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το Αιγάλεω, αφού εξασφάλισε -και μαθηματικά- την κατάκτηση του τίτλου στην Α ΕΣΚΑ, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα πέρασε από την έδρα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας (69-54) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Αβραάμ Καλλινικίδη να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστής με τους 19 πόντους που σημείωσε.

Η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα έφερε το "23 στα 23" για το Αιγάλεω, το οποίο πανηγύρισε την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να κατακτήσει το νταμπλ αφού ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΣΚΑ απέναντι στον ΟΚΑΜ.

Διαιτητές: Σκούτας, Ορφανός, Τηγάνης.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 31,35, 45-51, 54-69.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Χατζηπανηγύρης): Γραμματίκας 12 (2), Αρχος, Φωτητζόγλου 2, Γρύλλης 5, Κοντοζόπουλος, Τύρλας 1, Μουμπάρακ 14 (1), Κουμουνδούρος, Τσουβελεκάκης, Στυλιανός, Χριστόδουλος 20.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λιόγας): Κυριακόπουλος 8 (2), Μπάρδας 14 (2), Tσαμπής, Καράβολας, Κούρτης 6, Κουκουράβας 5 (1), Οικονόμου 14, Ναυπλιώτης, Καλλινικίδης 19, Μούγιος 3, Ντόκος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου:

Τυφώνας - Ηλιούπολη

Πεύκη - Κουκάκι

Προμηθέας Χαλανδρίου - Αχαρνής

Ηλυσιακός - Ποσειδώνας Ν. Ψυχικού

Αργοναύτης - ΑΟΚ Χαλάνδρι

Σπόρτιγκ - ΟΦΗ Ηρακλείου

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ