ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ανδρών: Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Σερβία για το 10/10

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σερβία (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, με στόχο να διατηρήσει το αήττητό της στον θεσμό.

Με στόχο να κάνει το 10/10, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σερβία (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, έχοντας δύσκολη αποστολή.

Οι Σέρβοι έχουν σαφώς μεγάλο κίνητρο, αφού έχοντας ρεκόρ 5-4 δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρόκρισή τους και χρειάζονται τη νίκη για να κάνουν ακόμα ένα βήμα πρόκρισης υπό την απειλή της Γεωργίας και του Ισραήλ, που ακολουθούν με ρεκόρ 4-5.

Σε σχέση με το νικηφόρο αγώνα με την Γερμανία η Ελλάδα θα παραταχθεί με δύο αλλαγές στην 12αδα, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στην Κίνα, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε στον αγώνα της Πάτρας (διάστρεμμα) και τέθηκε εκτός δράσης για 10 μέρες. Τις θέσεις τους στην αποστολή θα πάρουν οι Μιχάλης Λούντζης και Βασίλης Μουράτος αντίστοιχα.

Η 12αδα που θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών κόντρα στους Σέρβους: Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος.

Το σημερινό (3/12) πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Ανδρών:

Γεωργία - Ισραήλ (17:00)

Γερμανία - Εσθονία (21:00)

Σερβία - Ελλάδα (21:15)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (9 αγώνες)

1. *Ελλάδα 9-0

2. *Γερμανία 8-1

3. Σερβία 5-4

4. Γεωργία 4-5

5. Ισραήλ 4-5

6. Εσθονία 2-7

*Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ