ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Στο Μπάμπεργκ για την πρωτιά

Εθνική Ελλάδας: Στο Μπάμπεργκ για την πρωτιά

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας έφτασε στο Μπάμπεργκ, όπου η επίσημη αγαπημένη θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Γερμανία (24/2, 19:00).

Η Εθνική Ελλάδας μετά τη νίκη ( 81-69) επί της Γεωργίας στρέφει την προσοχή στην αναμέτρηση με την Γερμανία (24/2, 19:00) για τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας το πρωί της Παρασκευής (22/2) αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από εκεί για το Μόναχο, ενώ το μεσημέρι έφτασε οδικώς στο Μπάμπεργκ.

Οι Γιάννης Μπουρούσης και Δημήτρης Κατσίβελης έμειναν εκτός της γαλανόλευκης αποστολής, ενώ το απόγευμα οι Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Λεωνίδας Κασελάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Μαυροειδής Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος θα προπονηθούν σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου και των συνεργατών του.

Η Εθνική με νίκη επί της Γερμανίας θα πάρει την 1η θέση του γκρουπ και θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ θα κόψει πρώτη το νήμα του ομίλου ακόμα και αν υπερασπιστεί την διαφορά των 8 πόντων (92-84) που είχε νικήσει στην Πάτρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ