ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Χάνει Σερβία ο Γιαννόπουλος

Εθνική Ελλάδας: Χάνει Σερβία ο Γιαννόπουλος

Ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Γερμανία και όπως ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, θα μείνει στα "πιτς" για δέκα ημέρες.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Γερμανία, αλλά χτύπησε στην ποδοκνημική και θα παραμείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες, όπως ανέφερε Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο 29χρονος φόργουορντ θα χάσει το ματς της 4ης αγωνιστικής της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Σερβία (3/12, 21:15), ενώ στο Βελιγράδι δεν θα ταξιδέψει και ο Γιάννης Μπουρούσης. Αντιθέτως, στη δωδεκάδα της Εθνικής θα βρεθούν οι Μιχάλης Λούντζης και Βασίλης Μουράτος.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως "ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για την πρώτη θέση. Κάναμε καλό παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε λίγο στο ριμπάουντ. Με τόσες λίγες μέρες προετοιμασίας είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα τέλεια. Για μας είναι σημαντική η νίκη γιατί είμαστε σίγουρα τουλάχιστον δεύτεροι, αλλά θέλουμε την πρώτη θέση. Πάμε τώρα να παίξουμε με τη Σερβία ένα πολύ δύσκολο ματς στο Βελιγράδι με τη Σερβία, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Γιάννης Μπουρούσης φεύγει για την Κίνα γιατί έχει ένα σημαντικό παιχνίδι στην Κίνα και ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε και θέλει περίπου 10 μέρες. Ευχαριστούμε αυτά τα δύο παιδιά, αλλά και τον κόσμο της Πάτρας για τη φιλοξενία και την υποστήριξη. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε εδώ για να αγωνιστούμε ξανά".

Ο Γιάννης Μπουρούσης από την πλευρά του παρατήρησε πως "ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα όσα έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Είχαμε λίγο χρόνο για προετοιμασία, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ