ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Γυναικών: Φιλική νίκη επί του Γουέστ Βιρτζίνια

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Γυναικών επιβλήθηκε με 50-47 του Γουέστ Βιρτζίνια σε φιλικό παιχνίδι, με 7 παίκτριες να κάνουν το (ανεπίσημο) ντεμπούτο τους.

Η Εθνική Γυναικών αναμετρήθηκε με το Γουέστ Βιρτζίνια στο ΟΑΚΑ σε φιλικό παιχνίδι, παίρνοντας τη νίκη με 50-47, με τον τεχνικό της ομάδας, Βασίλη Μασλαρινό, να δίνει χρόνο συμμετοχής σε 16 παίκτριες.

Η Ελλάδα είχε από την αρχή το πάνω χέρι στο παιχνίδι και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 29-18, με το Γουέστ Βιρτζίνια να καταφέρνει στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσει την διαφορά.

Η Νικολοπούλου με 11 πόντους και η Σπανού με 9 πόντους ήταν οι πρώτες σκόρερ της Εθνικής, με την φανέλα της οποίας έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Χατζηλεοντή, Λούκα, Καραμπάτσα, Σλούκα, Κολλάτου, Καρλάφτη, Καλαμπάκου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Γυναικών δεν έχει επίσημες αγωνιστές υποχρεώσεις αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο σε μερικές ημέρες θα βρεθεί στην Κίνα για φιλικά παιχνίδια.

Δεκάλεπτα: 13-10, 29-18, 39-28, 50-47

Ελλάδα (Μασλαρινός):Νικολοπούλου 11, Σπανού 9, Σωτηρίου 2, Σταμολάμπρου 5, Σπυριδοπούλου 2, Χατζηλεοντή 5, Παυλοπούλου, Δίελλα 4, Λούκα, Καραμπάτσα 3, Φουράκη 2, Εζέτζα, Σλούκα 3, Κολλάτου, Καλαμπάκου 2, Καρλάφτη 2

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ