ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Γυναικών: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Νικολοπούλου

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM) EUROKINISSI

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για την Εθνική Γυναικών, με την Αγγελική Νικολοπούλου να αντικαθίσταται από τη Βασιλική Λούκα λόγω τραυματισμού.

Δίχως την Αγγελική Νικολοπούλου πέταξε για την Σλοβενία (μέσω Βελιγραδίου) για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του EuroBasket 2021. Η έμπειρη γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο ήταν αρκετό για να την κρατήσει εκτός μάχης από τη μονομαχία με την σλοβενική ομάδα στο Τσέλιε, το βράδυ της Πέμπτης (14/11). Τη θέση της πήρε η Βασιλική Λούκα.

Η δωδεκάδα της Εθνικής Γυναικών αποτελείται από τις: Κατερίνα Σωτηρίου (φόργουορντ), Άρτεμη Σπανού (σέντερ), Άννα Σπυριδοπούλου (φόργουορντ), Βασιλική Λούκα (σέντερ), Τζάκι Γέμελος (γκαρντ/φόργουορντ), Πηνελόπη Παυλοπούλου (γκαρντ), Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (γκαρντ), Βίκυ Καραμπάτσα (φόργουορντ), Διονυσία Αλεξανδρή (γκαρντ), Ιωάννα Χατζηλεοντή (φόργουορντ), Ιωάννα Δίελα (φόργουορντ), Έλενα Μποσγανά (γκαρντ/φόργουορντ).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από την Σλοβενία, έχοντας στον όμιλο επίσης τη Βουλγαρία και την Ισλανδία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ