ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων Ανδρών: Ήττα από την Ιταλία σε φιλικό παιχνίδι

Εθνική Νέων Ανδρών: Ήττα από την Ιταλία σε φιλικό παιχνίδι
EUROKINISSI

Η Εθνική Νέων Ανδρών γνώρισε την ήττα από την Ιταλία με 66-82 στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο πλαίσιο του τουρνουά Ντομέτζε ντι Καντόρε.

Η Εθνική Ανδρών έκλεισε με ήττα της υποχρεώσεις της στο τουρνουά Ντομέτζε ντι Καντόρε, αφού ηττήθηκε με 66-82 από την Ιταλία. Το τέλος του τουρνουά την βρήκε έτσι να έχει γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού την πρώτη ημέρα ηττήθηκε με 83-91 από την Γερμανία και την δεύτερη με 83-86 από την Σλοβενία.

Στον αγώνα με τους Ιταλούς η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη ήταν ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο η κούραση την κατέβαλλε, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι Ιταλοί στο σκορ.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να προσθέτει 16 πόντους και 6 ριμπάουντ και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 23-22, 42-40, 65-58, 82-66

Ελλάδα (Λιμνιάτης): Νικολαϊδης, 5, Καλαϊτζάκης Π. 15, Κουφόπουλος, Φωτόπουλος, Ψαράς 6, Μπαλλος 2, Μωραϊτης 20, Λιούνης 2, Καλαϊτζάκης Γ. 16, Καμπερίδης, Νέσης

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ