ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Ο Μποχωρίδης και ο κατάσκοπός του

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε εν όψει των αγώνων με Βουλγαρία και Βοσνία για τα προκριματικά του EuroBasket 2021, αποκαλύπτοντας τον... κατάσκοπό του.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποτελεί... σταθερά για την Εθνική Ανδρών στα "παράθυρα" έχοντας βοηθήσει σημαντικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κάτι που θέλει να κάνει επίσης εν όψει του EuroBasket 2021. Ο αρχηγός του Άρη βρέθηκε ξανά στις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου, είναι έτοιμος να συνδράμει αγωνιστικά στα παιχνίδια με Βουλγαρία και Βοσνία που έρχονται για την Ελλάδα, εξηγώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ πως " είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ, κάθε φορά που θα κληθούμε. Έτσι και τώρα, προσωπικά μιλώντας θα ήθελα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να κάνουμε το πρώτο βήμα".

Όπου πρώτο βήμα, βάλτε το παιχνίδι με τη Βουλγαρία στο "Δημήτρης Τόφαλος" (21/2), πριν ακολουθήσει αυτό (εκτός έδρας) με τη Βοσνία, τρεις μέρες αργότερα. Επ' αυτού βέβαια ο 26χρονος γκαρντ είχε να επισημάνει γελώντας πως " έχω έναν… κατάσκοπο στη Βοσνία, έχω έναν συμπαίκτη που παίζει εκεί (βλ. Μίλαν Μιλόσεβιτς)", πριν εξηγήσει πως " πιο πολύ κοιτάμε τη δική μας ομάδα, να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που είχαμε στα προηγούμενα παράθυρα και μέσα από αυτό να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Όσο για το γεγονός πως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πάτρα; " Είναι όμορφο και καλό για το μπάσκετ και την Εθνική Ομάδα να αγωνίζεται σε μέρη όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο… Είναι ωραίο να βλέπεις το γήπεδο να γεμίσει, να δίνουμε χαρά στον κόσμο και να δείχνουμε πως το μπάσκετ είναι για όλες τις πόλεις και όχι μόνο για την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αλλά για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες" είπε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ