ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Ο Πιτίνο με το τρόπαιο του 2005

Εθνική: Ο Πιτίνο με το τρόπαιο του 2005

Δείτε τις φωτογραφίες του Sport24.gr από τη συνάντηση του Ρικ Πιτίνο - Γιώργου Βασιλακόπουλου με τον Αμερικανό νέο προπονητή της Εθνικής Ανδρών να κρατά το κύπελλο του 2005 και να στέκεται μπροστά στην τροπαιοθήκη.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών, αφού έπειτα από την συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες του Sport24.gr από τη συνάντηση του 67χρονου Αμερικανού προπονητή με τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Ο Ρικ Πιτίνο κράτησε το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ του 2005 μαζί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ στάθηκε και μπροστά στην τροπαιοθήκη. Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Εθνική: Ο Πιτίνο με το τρόπαιο του 2005

Ο έμπειρος τεχνικός θα πάρει έτσι την σκυτάλη από τον Θανάση Σκουρτόπουλο και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει την Εθνική Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω του του προολυμπιακού τουρνουά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν το προολυμπιακό τουρνουά, η Ελλάδα έχει κι άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού τον Φλεβάρη του 2020 θα κληθεί να δώσει τους πρώτους αγώνες της στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2021, όπου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Λετονία, την Βοσνία και την Βουλγαρία. Σε αυτούς τους αγώνες ωστόσο στον πάγκο της Εθνικής αναμένεται να καθίσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

" Θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες την Δευτέρα (11/11), αλλά είναι τιμή για εμένα να αποδεχθώ αυτή την θέση. Ανυπομονώ. Μόλις ανακοινωθούν οι όμιλοι (σ.σ των προολυμπιακών τουρνουά) θα παρακολουθήσω το VIDEO και θα ξεκινήσω δουλειά. Είμαι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, ξεκίνησα πριν 10 λεπτά. Δεν θα προπονήσω την ομάδα τον Φεβρουάριο στους αγώνες των προκριματικών του Eurobasket, αλλά στο προολυμπιακό τουρνουά", υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Εποχή Πιτίνο στην Εθνική Ανδρών!
Η μπηχτή του Βασιλακόπουλου για τον Αυγενάκη
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ