ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Θέλω να είμαι στην Εθνική και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Θέλω να είμαι στην Εθνική και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι θέλει το καλοκαίρι να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: Θέλει να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος το προσεχές καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας!

Με τους Μπακς να έχουν δώσει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του , ο Γιάννης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον "Εθνικό Κήρυκα" μετά το τέλος του αγώνα με τους Νετς πως αν είναι υγιής θα ήθελε πολύ να ενισχύσει την Ελλάδασ την προσπάθειά της να διακριθεί στα γήπεδα της Κίνας!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης δήλωσε σε σχετική ερώτηση που του έγινε σχετικά με το βραβείο του MVP και αν θέλει να φορέσει την φανέλα της Εθνικής το καλοκαίρι: " Δεν θέλω να σκέφτομαι για το βραβείο MVP. Αλλά για την Εθνική, θέλω να είμαι εκεί. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά, να είμαι υγιής και να αντιπροσωπεύσω την Ελλάδα".

Αναφερόμενος στην στήριξη του κόσμου, ο σταρ των Μπακς σχολίασε σχετικά: " Είναι απίστευτη η αγάπη του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Με έχουν στηρίξει από την πρώτη μέρα στο NBA. Στηρίζουν τους Μπακς, αλλά και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να έρχομαι εδώ, στο Barclay’s Center, και να βλέπω τόσες ελληνικές σημαίες και τους ομογενείς να ζητωκραυγάζουν για εμένα. Κάθε χρόνο έρχονται και περισσότεροι. Είμαι πολύ περήφανος. Τους ευχαριστώ".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη στον Εθνική Κήρυκα:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ