ΜΠΑΣΚΕΤ

Κεραμιδάς: "Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τη μία νίκη"

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM) EUROKINISSI

Ο Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε ότι η Εθνική Γυναικών εξακολουθεί να έχει ως στόχο στην φάση των ομίλων τη μία νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τενερίφης, αφού γνώρισε βαριά ήττα με 50-81 από τον ισχυρό Καναδά . Η ήττα πάντως δεν αλλάζει τον στόχο της Εθνικής Γυναικών, κάτι που ξεκαθάρισε και ο προπονητής της, Κώστας Κεραμιδάς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην κρατική τηλεόραση: " Συνεχίζουμε να κυνηγάμε μία νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση". Από εκεί και πέρα, μιλώντας για τον αγώνα με την Καναδά τόνισε: "Υπήρχε διαφορά στη δυναμικότητα των δύο ομαδων. Παρόλα αυτά αυτό δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι έχουμε θέσει κάποιους στόχους στην άμυνα, τους οποίους δεν τους πλησιάσαμε παρα μόνο για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό πρέπει να κρατήσω, να ενσωματώσω και να μιλήσω στις κοπέλες.

Στην επίθεση ξέραμε ότι θα δυσκολευόμασταν, πάντα μας δυσκόλευε, εμείς δεν κάναμε αυτά που είπαμε, με αποτέλεσμα ο Καναδάς να έχει 14 επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο. Όπως και να έχει, κυνηγάμε μία νίκη. Αυτή ψάχνουμε για να πετύχουμε τον στόχο και να πάμε στην επόμενη φάση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ