ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κωστόπουλος: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους αγαπώ"

Κωστόπουλος: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους αγαπώ"

Ο Αναστάσης Κωστόπουλος δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την κίνηση των συμπαικτών του πριν από το τζάμπολ αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Εσθονία.

Ο Αναστάσης Κωστόπουλος ήταν ένα από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Εθνικής Παίδων με την Εσθονία πάρα το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε και για αυτό φρόντισαν οι συμπαίκτες του και τα μέλη της "γαλανόλευκης" απσοτολής.

Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλο πριν από την έναρξη του νοκ άουτ αγώνα του Eurobasket U16 φόρεσαν μπλουζάκια, στα οποία αναγραφόταν το όνομα και ο αριθμός (8) του αρχηγού τους και μετά την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης σήκωσαν ψηλά την φανέλα του Αναστάση Κωστόπουλου.

"Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό που έγινε. Δεν έχω λόγια αλήθεια. Και με το μπλουζάκι στην αρχή και με τη φανέλα στο τέλος. Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ όλους! Χάρηκα πάρα πολύ για τη νίκη, για την πρόκριση... Είναι για τη δουλειά που κάναμε όλο το καλοκαίρι", είπε ο Αναστάσης Κωστόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη η "μάχη" με την Ισπανία (15/8, 19:15), η οποία νίκησε με 102-49 το Μαυροβούνιο:

"Τους εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Θα το παλέψουν. Ξέρω πως κανείς απ' έξω δεν το πιστεύει, αλλά έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια...Και μόνο μέσα στην οικογένεια αυτή ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Από τον κόουτς μέχρι και το γενικό αρχηγό, τον έφορο... Γι' αυτό και θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι πιστεύω".

Ο Αντώνης Φιλίππου από την πλευρά του αφού παρατήρησε πως "ηρεμήσαμε λίγο" τόνισε πως "θέλουμε να προχωρήσουμε για τον Τάσο (σ.σ. Κωστόπουλο). Του αφιερώσαμε τη νίκη γιατί του το χρωστούσαμε από τον αγώνα με την Τουρκία. Όλα από την αρχή ήταν για τον Τάσο".

Όσον αφορά το πώς ήρθε η νίκη επί της Εσθονίας, τόνισε: "Τα καταφέραμε, γιατί δώσαμε ρυθμό στο παιχνίδι. Τα καταφέραμε επιτέλους να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, μπήκαν και τα σουτ και αυτό μας βοήθησε ακόμη περισσότερο. Ήταν λίγο λύτρωση αυτή η νίκη, γιατί υπήρχε άγχος".

Τέλος, ο Αντώνης Φιλίππου ρωτήθηκε για το ζευγάρι της Ισπανίας με το Μαυροβούνιο, από το οποίο προέκυψε η αντίπαλος (η Ισπανία) της "γαλανόλευκης στα προημιτελικά: "Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Κοιτάμε στα μάτια τον οποιονδήποτε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Και συνεχίζουμε. Ξέρουμε πως είναι πιο ψηλοί, πως έχουν δυνατά κορμιά, αλλά οι περισσότεροι αντίπαλοί μας είχαν αυτό το πλεονέκτημα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσπαθούμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ