ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάλτση: "Όλοι είδαν ότι παίζαμε 5 εναντίον 7"

Μάλτση: "Όλοι είδαν ότι παίζαμε 5 εναντίον 7"

Η Εβίνα Μάλτση έβγαλε ένα παράπονο μετά το φιναλε του αγώνα με την Γαλλία, δηλώνοντας ότι ουσιαστικά η Ελλάδα έπρεπε να κερδίσει και τους διαιτητές.

Η Εβίνα Μάλτση δεν συνηθίζει να μιλάει για την διαιτησία. Με τους σφυγμούς ακόμα υψηλούς όμως μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην πανίσχυρη Γαλλία και την ήττα στο φινάλε με 71-75 δεν άντεξε. Μιλώντας όσο πιο ήπια μπορούσε, έβγαλε το παράπονό της για την διαιτησία μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

" Θα ήταν ένα όνειρο ζωής να κερδίσουμε επιτέλους την Γαλλία. Κάθε φορά φτάνουμε στην πηγή αλλά δεν μπορούμε να πιούμε νερό με αυτή την ομάδα. Δε συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά νομίζω ότι σήμερα όλοι είδαν ότι παίζαμε 5 εναντίον 7. Κάθε φορά που παίζουμε με την Γαλλία δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά η Στέλλα (σ.σ Καλτσίδου) είναι έξω. Τέλος πάντων δε μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία" δήλωσε αρχικά η αρχηγός της Εθνικής, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην αποβολή με 5 φάουλ της Καλτσίδου.

Λίγο αργότερα πάντως η Εβίνα Μάλτση προτίμησε να σταθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, μιλώντας για τα λάθη της Εθνικής στο φινάλε: " Με τρία λάθη στο τέλος του δώσαμε το παιχνίδι, Αν δεν είχαμε κάνει αυτά τα τρία λάθη θα τους είχαμε κρατήσει στους 66-68 πόντους και θα κερδίζαμε. Παίξαμε πολύ καλά. Είναι δύσκολο να το χωνέψω, αλλά κρατάμε ότι βρήκαμε τους εαυτούς μας και την άμυνά μας. Δώσαμε μάχες και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Βρήκαμε την ταυτότητά μας γιατί την είχαμε χάσει. Κρατάμε το θετικό".

Η Στέλλα Καλτσίδου από την πλευρά της προτίμησε κι αυτή να σταθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην διαιτησία: " Νομίζω ότι από την αρχή βάλαμε δύσκολα στην Γαλλία γιατί δείξαμε ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε. Ουτε εμενα μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται κάθε φορά που παίζουμε με αντίπαλο με την Γαλλία να βγαίνω εκτός παιχνιδιού. Υπάρχουν φορές που το αποδέχομαι, σήμερα δεν είναι μία από αυτές τις φορές.

Παρόλα αυτά η ομάδα έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και κάναμε τρία λάθη που μας κόστισαν το ματς, αφού κόντρα στην Γαλλία τέτοια λάθη πληρώνονται. Ήμασταν χειρότερες στις λεπτομέρειες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ