ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αλέξης Τσίπρας ποζάρει με φανέλα Αντετοκούνμπο: "Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος"

Ο Αλέξης Τσίπρας ποζάρει με φανέλα Αντετοκούνμπο: "Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος"

Ο Αλέξης Τσίπρας "ανέβασε" μία φωτογραφία που φοράει φανέλα με τ' όνομα Αντετοκούνμπο και στέλνει αντιρατσιστικό μήνυμα (PHOTO).

Με αφορμή τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και το αντιρατσιστικό μήνυμα του αδερφού του Γιάννη, ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός "ανέβασε" μία φωτογραφία που φοράει φανέλα της Εθνικής με τ' όνομα Αντετοκούνμπο στην πλάτη και τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα: " Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος".

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε στείλει το δικό του μήνυμα από το Μιλγουόκι, αναφέροντας τα εξής:

" Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος άμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατούσα την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.

Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα.

Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας."

ΙΔΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ