ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Ελλαδας επί της Γεωργίας με 81-69 κι αυτό φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου.

Η Εθνική Ανδρών νίκησε 81-69 τη Γεωργία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει συνέπεια και η πρόκριση στην τελική φάση είναι "κάτι πολύ σπουδαίο".

Ο έμπειρος προπονητήςυποστήριξε ότι η "γαλανόλευκη" θα προσπαθήσει κόντρα στη Γερμανία να ολοκληρώσει την προκριματική φάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και ότι όλη η ομάδα ήθελε να κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους της Κρήτης για τη στήριξή τους και τη φιλοξενία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

" Ολοκληρώσαμε με ένα δύσκολο παιχνίδι σχεδόν όλα τα ματς των προκριματικών. Θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της Κρήτης που ήταν δίπλα μας σε όλα τα ματς και η φιλοξενία τους ήταν υπέροχη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ' όλους μας. Το ματς ήταν σημαντικό για τη Γεωργία, γιατί με νίκη θα είχε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Για κάποια διαστήματα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Μας έδωσαν τα μακρινά σουτ και το περιμέναμε. Στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο για λίγο, αλλά με την εμπειρία των παικτών μας πήραμε μια καλή νίκη. Όλα τα ματς είναι παράξενα και είναι δύσκολο να είσαι πάντα θετικός σε όλα τα ματς. Γι’ αυτό συγχαίρω τα παιδιά και τους συνεργάτες μου, γιατί ήταν συνεπείς και πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο. Φτάσαμε στα τελικά έχοντας ένα από τα καλύτερα ρεκόρ και τώρα πάμε με τη Γερμανία για να ολοκληρώσουμε τα τελικά με τον καλύτερο τρόπο".

Από την πλευρά των παικτών, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επισήμανε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε άγχος γιατί θέλαμε να κερδίσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν και πάλι κοντά μας. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα, πάλεψε μέχρι το τέλος. Μας έδωσαν πολλά ελεύθερα σουτ, δεν μπορούσαμε να ακουμπήσουμε εύκολα την μπάλα χαμηλά, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τώρα επικεντρωνόμαστε στο να κερδίσουμε και το τελευταίο μας παιχνίδι".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ