Οι τριγμοί στην εθνική ομάδα συνεχίζονται λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket. Δυο επεισόδια μεταξύ παικτών εντός ολίγων ημερών, λήξη συναγερμού με ομαλοποίηση της ατμόσφαιρας, αλλά - αν μη τι άλλο - όχι και οι ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας...

Μετά το μεγάλο θέμα που προέκυψε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον πρόωρο αποκλεισμό του από την αποστολή ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ήρθε να προστεθεί και ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο πρωτοκλασάτων παικτών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

ADVERTISING

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πρωταγωνιστές ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νίκος Παππάς. Το θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο διεθνών έλαβε χώρα στο χώρο της τραπεζαρίας του ξενοδοχείου την περασμένη Τρίτη (22 Αυγούστου), με αυτόπτες μάρτυρες Έλληνες αλλά και μέλη ξένων αποστολών που συμμετέχουν στο τουρνουά "Ακρόπολις".

Το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο μετά και την έκταση που πήρε η υπόθεση Αντετοκούνμπο, ενώ πριν από λίγες ημέρες άλλοι δύο αθλητές -από την ίδια ομάδα- είχαν λεκτική αντιπαράθεση χωρίς να δοθεί συνέχεια. Κώστας Παπανικολάου και Δημήτρης Αγραβάνης καβγάδισαν μετά το ματς με τη Σερβία.

Πάντως και στις δύο περιπτώσεις οι παίκτες της Εθνικής κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και τα βρήκαν για το καλό της ομάδας.

ADVERTISING

Η ομοσπονδία και το προπονητικό επιτελείο δεν έχουν αντιδράσει σε αυτά τα περιστατικά και προσπαθούν να συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής χωρίς να υπάρξουν άλλα απρόοπτα.