ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συλλυπητήρια από ΕΟΚ σε Μπουρούση

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πένθος στην οικογένεια του Γιάννη Μπουρούση λόγω του χαμού του πατέρα του. Η ΕΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών.

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την οικογένεια του Γιάννη Μπουρούση, μετά την απώλεια του πατέρα του. Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών ενημερώθηκε για το γεγονός την Παρασκευή (8/11) και αμέσως πέταξε από την Ισπανία με προορισμό την Ελλάδα, με την Γκραν Κανάρια να ενημερώνει πως ο πολύπειρος σέντερ έφυγε άμεσα από τη χώρα -και ως εκ τούτου δεν θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε η ΕΟΚ, η οποία αναφέρει: "Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιάννη Μπουρούση, στην μητέρα του και στα αδέλφια του για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα Σωτήρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Το ίδιο έκανε κι η ΚΑΕ ΑΕΚ: "Η οικογένεια της ΑΕΚ ΒC εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς το Γιάννη Μπουρούση και τους οικείους του, για την απώλεια του πατέρα του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ