Δεν θα πέφτει καρφίτσα το βράδυ στο ΟΑΚΑ (18/8, 20:30, ERTSports HD), καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, τα εισιτήρια του αγώνα της Ελλάδας με την Σερβία ξεπουλήθηκαν!

Η δίψα του κόσμου να παρακολουθήσει την εθνική ομάδα φάνηκε από τους πρώτους δύο αγώνες του τουρνουά Ακρόπολις με την Ιταλία και την Τουρκία, καθώς πάνω από 12.000 θεατές βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Κόντρα στην Σερβία, δε, ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει απόψε (18/8, 20:30, ERTSports HD)!

ADVERTISING

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία, όλα τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα ξεπουλήθηκαν! Το φιλικό με την Σερβία δεν είναι απλά το πιο δύσκολο τεστ που έχει δώσει έως σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι και το τελευταίο επί ελληνικού εδάφους, καθώς την προσεχή Τετάρτη (21/8) θα αναχωρήσει για την Κίνα.

Από το αποψινό φιλικό θα απουσιάσουν ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου λόγω των μικροτραυματισμών που αντιμετωπίζουν από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

ADVERTISING

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30). Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας".

Photo credits: Eurokinissi