ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλακόπουλος: "Η ΕΟΚ δουλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ"

Βασιλακόπουλος: "Η ΕΟΚ δουλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε σχετικά με την συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο ότι η ΕΟΚ δεν έδωσε απαντήσεις με αυτή την κίνηση, παρά απλώς συνέχισε να δουλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Η εποχή του Ρικ Πιτίνο ξεκίνησε για την Εθνική Ανδρών, αφού ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία με τον Αμερικανό τεχνικό, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στάθηκε στην αξία του Ρικ Πιτίνο και τόνισε ότι η ΕΟΚ δουλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

"Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει για να πάρετε καμία φωτογραφία και καμία δήλωση" δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, για να συμπληρώσει σχετικά με τους λόγους που στράφηκε στον πολύπειρο τεχνικό: " Η περσινή παρουσία του στην Ευρώπη και το όνομά του. Είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ και ειδικά στο πανεπιστημιακό επίπεδο. Επίσης γνωρίζει την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης".

Σχετικά με το αν ισχύει ότι ο Ρικ Πιτίνο δεν ζήτησε χρήματα, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε: " Ούτε καν το συζήτησε για αμοιβή. Δεν άνοιξε ζήτημα οικονομικής απολαβής".

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρόσθεσε στην συνέχεια ότι στόχοι της Εθνικής είναι ψηλοί: " Για αυτό έχουμε τον Πιτίνο γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε να συμμετάσχουμε στο προολυμπιακό τουρνουά αλλά για να περάσουμε".

Κλείνοντας, τόνισε λίγο μετά τη μπηχτή που είχε ρίξει για τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ότι η ΕΟΚ δεν ψάχνει να δώσει απαντήσεις: " Η ΕΟΚ κοιτάει πώς θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις. Δουλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Εποχή Πιτίνο στην Εθνική Ανδρών!
Η μπηχτή του Βασιλακόπουλου για τον Αυγενάκη
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ