ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Υποψήφιος για MVP του EuroBasket U16 ο Καλόγηρος

Υποψήφιος για MVP του EuroBasket U16 ο Καλόγηρος

Η FIBA ξεκίνησε ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP του EuroBasket U16, με τον Ανδρέα Καλόγηρο να είναι μεταξύ των υποψηφίων. Ψηφίστε κι εσείς στο poll!

Μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή των ημιτελικών του EuroBasket U16, η FIBA ξεκίνησε ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της διοργάνωσης. Τα αποτελέσματα της οποίας βέβαια δεν είναι εφικτό να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αποτυπώνουν τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο Νόβι Σαντ.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα (Ισπανία), ο Ρόκο Πρκάτσιν (Κροατία) και ο Σαρπέρ Μουτάφ (Τουρκία) είναι μεταξύ των φαβορί, αν η ομάδα τους φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Στη λίστα που δημοσίευσε η FIBA πάντως υπάρχει κι ένας παίκτης της Εθνικής Παίδων!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Καλόγηρο, τον σέντερ της ομάδας του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος μετράει 13 πόντους, 10.2 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.4 λάθη κατά μέσο όρο. Ο παίκτης του Μαντουλίδη έκανε το "μπαμ" με το "καλημέρα" στη διοργάνωση, αφού στη νίκη της πρεμιέρας επί της Γερμανίας είχε 21 πόντους και 19 ριμπάουντ.

Ψηφίστε κι εσείς στην ιστοσελίδα της FIBA, πατώντας ΕΔΩ .

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ