ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζούρος: "Άξιζε την πρόκριση η Ελλάδα"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Ζούρος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ελλάδας μετά την ήττα της Γεωργίας και παράλληλα δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Ο Ηλίας Ζούρος σχολίασε τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στάθηκε στη δίκαιη επικράτηση της "γαλανόλευκης" με 81-69, ενώ τόνισε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

" Συγχαίρω την Ελλάδα, προκρίθηκε και το άξιζε. Έπαιξε καλύτερα, όχι μόνο σήμερα, αλλά κι συνολικά. Ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εγώ είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν το 200%. Με καλές και κακές στιγμές, αλλά έδωσαν τα πάντα. Είχαμε μεγάλα προβλήματα, γιατί είχαμε απουσίες, όπως του Μπιτάντζε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Μας έλειψαν και πολλοί γκαρντ. Όμως είμαι περήφανος, παλέψαμε, πλησιάσαμε στο σκορ, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις για 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, με πολύ ταλέντο και εμείς δυστυχώς δεν έχουμε την ίδια ποιότητα. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας και θα ήθελα γεμάτο γήπεδο με την Εσθονία, για να ευχαριστήσει ο κόσμος τους παίκτες που έδωσαν και την καρδιά τους για την εθνική ομάδα. Γι’ αυτό περιμένω 10.000 κόσμο".

Από την πλευρά του ο Γκιόργκι Σερμαντίνι επισήμανε:

" Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά σήμερα. Έχουν νεαρούς καλούς παίκτες και ένα μεγάλο όνομα, όπως ο Γιάννης Μπουρούσης. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη. Απομένει ένα παιχνίδι, δεν έχουμε ελπίδες για την πρόκριση, αλλά το σημαντικό για μας είναι το μέλλον. Έχουμε νεαρά παιδιά και θα προετοιμαστούμε για τη συνέχεια".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ