ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πρώτη δουλειά του head coach Μιχάλη Κακιούζη

Η πρώτη δουλειά του head coach Μιχάλη Κακιούζη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του δουλειά ως head coach ανδρικού τμήματος πήρε ο Μιχάλης Κακιούζης, που ξεκινάει από τα... χαμηλά του ελληνικού μπάσκετ λίγο πριν τα 42α γενέθλιά του.

Στα 41 του χρόνια, λίγες μέρες πριν τα 42α γενέθλιά του, ο Μιχάλης Κακιούζης βρήκε την πρώτη του δουλειά ως head coach ανδρικής ομάδας. Ο πρώην αρχικός της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος αποσύρθηκε το 2016 από τα παρκέ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κορωπίου που αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Κακιούζης αντικατέστησε τον Νίκο Χατζηπανηγύρη, με στόχο να βελτιώσει το 1-3 της ομάδας μετά την εντός έδρας ήττα από τα πρωτοπόρα Μελίσσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κορωπίου:

" Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κακιούζη ως προπονητή της ανδρικής ομάδας. Ο Μιχάλης ευτύχησε σαν αρχηγός της χρυσής εθνικής ομάδας μπάσκετ του Βελιγραδίου το 2005, να σηκώσει την κούπα ως πρωταθλητής Ευρώπης και ελπίζουμε να εμπνεύσει την ομάδα με την τεράστια εμπειρία του.

Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1976 έχει αγωνιστεί στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ευελπιστούμε να ζήσει ανάλογες στιγμές ως προπονητής. Καλοσωρίζουμε τον Μιχάλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στο δύσκολο έργο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ