Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην αναμονή για την Β' Εθνική η Πεντέλη και η Νίκη Βόλου

Στην αναμονή για την Β' Εθνική η Πεντέλη και η Νίκη Βόλου
EUROKINISSI

Η Πεντέλη νίκησε με 80-58 την Ένωση Ιλίου και πλέον περιμένει να αδειάσει κάποια θέση στον Όμιλο του Νότου της Β' Εθνικής της νέας σεζόν για να πάρει την άνοδο, ενώ στον Βορρά προτεραιότητα έχει η Νίκη Βόλου, η οποία "λύγισε" με 74-73 τον Πολύγυρο.

Η αυλαία στη Γ' Εθνικής της φετινής σεζόν έπεσε με τους αγώνες κατάταξης και το μπαράζ της παραμονής και η Πεντέλη, η Νίκη Βόλου και η Παναγίτσα ήταν οι μεγάλες κερδισμένες των αναμετρήσεων.

Η Πεντέλη στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά νίκησε με 80-58 την Ένωση Ιλίου κι έγινε η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για να πάρει την άνοδο στον Όμιλο του Νότου της Β' Εθνικής της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου από την πλευρά του νίκησε στην Κόρινθο την Αχαγιά με 70-65, αλλά για να πάρει την άνοδο στην Β' Εθνική, πρέπει να αδειάσουν τρεις θέσεις στον Όμιλο του Νότου της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Παναγίτσα "λύγισε" τη Νέα Ιωνία με 62-60 στην Ελευσίνα και κέρδισε τη "μάχη" της παραμονής στην κατηγορία.

Η Νίκη Βόλου στην Κατερίνη πήρε το "θρίλερ" (74-73) απέναντι στον Πολύγυρο και πλέον περιμένει να δει αν θα προκύψει κάποια κενή θέση στον Όμιλο του Βορρά της Β' Εθνικής της νέας σεζόν. Η ΧΑΝΘ στην Βέροια νίκησε με 69-67 τον Πρωτέα Γρεβενών στη "μάχη" των ομάδων που είχαν τερματίσει στην τέταρτη των δύο ομίλων του Βορρά της Γ' Εθνικής.

Τα αποτελέσματα των αγώνων κατάταξης στον Νότο:

Ένωση Ιλίου - Πεντέλη 58-80

Αχαγιά - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 65-70

Τα αποτελέσματα των αγώνων κατάταξης στον Βορρά:

Νίκη Βόλου-Πολύγυρος 74-73

Πρωτέας Γρ. - ΧΑΝΘ 67-69

Αγώνας μπαράζ παραμονής

ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας - ΑΕΕ Παναγίτσας 60-62

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ