Δείτε video από την απονομή του Κυπέλλου στους παίκτες της ΑΕΚ και τους πανηγυρισμούς των κιτρινόμαυρων μετά την ολοκλήρωση του τελικού στα "Δύο Αοράκια".

Μετά την ολοκλήρωση ενός δύσκολου και ανταγωνιστικού τελικού στα "Δύο Αοράκια", με πολύ άγχος και ένταση από τις δύο ομάδες, ακολούθησαν στιγμές χαράς, ανακούφισης και επιβράβευσης για τους παίκτες της ΑΕΚ, με την κατάκτηση του πέμπτου Κυπέλλου στην ιστορία της ομάδας και δεύτερου στις τρεις τελευταίες σεζόν.

ADVERTISING

Μολονότι δεν είχαν τους οπαδούς τους στις εξέδρες του γηπέδου, οι κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν έντονα την επίτευξη ενός σημαντικού τους στόχου, έγιναν μία γροθιά, πήγαν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και έδειξαν να απολαμβάνουν τη στιγμή μετά από μία αγχωτική νικη επι του Προμηθέα.

panhgyriko

Αμέσως μετά, ακολούθησε η απονομή των μεταλλιων και φυσικά του τροπαίου, το οποίο παρέλαβε ο Γιόνας Ματσιούλις, με τον Δημήτρη Μαυροειδή, που όμως κάλεσαν και τον MVP του τελικού, Νίκο Ζήση. Οι τρεις τους σήκωσαν μαζί στον "ουρανό" του γηπέδου τον τίτλο, πριν αυτό περάσει από όλα τα κιτρινόμαυρα χέρια, με αποκορύφωμα αυτά του μεγαλομετόχου της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλου.

ADVERTISING

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε στιγμές από την απονομή στην Ένωση: