ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερμής Λαγκαδά εν όψει Ολυμπιακού Β': "Ελάτε νωρίς στο γήπεδο"

Ερμής Λαγκαδά εν όψει Ολυμπιακού Β': "Ελάτε νωρίς στο γήπεδο"

Κάλεσμα στον κόσμο του έκανε ο Ερμής Λαγκαδά εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό Β', ενώ ενημέρωσε για τον αριθμό και το κόστος των εισιτηρίων που θα εκδοθούν.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με πάθος για να μια ιστορική νίκη, ο Ερμής Λαγκαδά είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το Σάββατο (20/9 στις 17:00) τον Ολυμπιακό Β' σε αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ενημέρωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook πως έχουν εκδοθεί 350 εισιτήρια γι' αυτόν τον αγώνα (τιμή 8 ευρώ), ενώ κάλεσε τον κόσμο να φτάσει νωρίς στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά που θα γεμίσει ασφυκτικά γι' αυτό το ιστορικό ματς, το πρώτο του Ολυμπιακού Β' των Τσαλδάρη - Μπάρλου.

Αναλυτικά η δημοσίευση των παραγόντων του Ερμή:

" Σίγουρα πριν 41 χρόνια,το μακρινό 1978, η παρέα ιδρυτών του συλλόγου μας, δεν φαντάζονταν ότι θα έφθανε η στιγμή που η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ θα έφθανε στο σημείο να αντιμετωπίσει τον τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ζωή όμως πολλές φορές επιφυλάσσει στιγμές και ευκαιρίες ιστορικές. Σαν μια τέτοια ιστορική στιγμή', αύριο στις 17.00 στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ερμής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά. Όπως είναι λογικό επικρατεί παροξυσμός για ένα από τα 350 εισιτήρια που εκδόθηκαν για το παιχνίδι, η τιμή των οποίων είναι στα 8 ευρώ. Το κλειστό του Λαγκαδά αναμένεται να ζήσει ιστορικές στιγμές, γι' αυτό καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ