ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΟΔΚΕ στηρίζει τους διαιτητές του ντέρμπι

Η ΟΔΚΕ στηρίζει τους διαιτητές του ντέρμπι

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας πήρε θέση σε όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στηρίζοντας τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

Η διαιτησία βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η ΟΔΚΕ πήρε θέση επί του θέματος. Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την στήριξή της στους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου, αλλά και τη λύπη της για όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ.

" Οι Έλληνες Διαιτητές είναι υψηλότατου επιπέδου και άρτιες προσωπικότητες κάτι το οποίο άλλωστε αποδεικνύεται από την συμμετοχή τους σε όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις", επισημαίνει η ΟΔΚΕ στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Διαιτητών:

" Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης, που αν μη τι άλλο προκαλούν λύπη σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα,

Υπενθυμίζουμε και Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση,

-Ότι, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος στηρίζει όλους τους Διαιτητές της και προασπίζει το κύρος τους.

-Ότι, η Ελληνική διαιτησία επάξια βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Διαιτησίας. Οι Έλληνες Διαιτητές είναι υψηλότατου επιπέδου και άρτιες προσωπικότητες κάτι το οποίο άλλωστε αποδεικνύεται από την συμμετοχή τους σε όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ