ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καίει" τον Γιατρά η έκθεση, "προκλήθηκε ο Αγραβάνης" λένε στον Προμηθέα

"Καίει" τον Γιατρά η έκθεση, "προκλήθηκε ο Αγραβάνης" λένε στον Προμηθέα

Η συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών αναφέρει φραστική επίθεση του Μάκη Γιατρά στον Χάρη Καρακατσούνη στο γραφείο των ρέφερι. "Ο Καρακατσούνης προκάλεσε τον παίκτη μας" λέει η πλευρά του Προμηθέα.

Μετά το ξέσπασμα του Μάκη Γιατρά στον διάδρομο των αποδυτηρίων στα "Δύο Αοράκια", φαίνεται πως υπήρξε και νέα έκρηξη του προπονητή του Προμηθέα στο γραφείο των διαιτητών. Όπως αναφέρει η συμπληρωματική έκθεση που συνέταξαν οι ρέφερι μετά τον τελικό, ο Έλληνας τεχνικός επισκέφτηκε τους διαιτητές στο γραφείο τους, όπου επιτέθηκε φραστικά στον Χάρη Καρακατσούνη για την απόφασή του να γράψει στο φύλλο αγώνα τη φραστική επίθεση του Δημήτρη Αγραβάνη προς το πρόσωπό του μετά το τέλος του τελικού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. οι διαιτητές Σχινάς και Μαλαμάς μπήκαν στη μέση για να συγκρατήσουν τον μαινόμενο προπονητή της ομάδας της Πάτρας, ο οποίος έγινε ακόμη πιο έξαλλος όταν ρώτησε τον διαιτητή Καρακατσούνη αν προκάλεσε ο ίδιος τον παίκτη του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ο Χάρης Καρακατσούνης αρνήθηκε πως είπε ο ίδιος κάτι στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο Μάκης Γιατράς έγινε ακόμη πιο επιθετικός προς τον διαιτητή, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω δεν επέστρεψε με την πτήση των υπόλοιπων διαιτητών.

"ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗ"

Την ίδια ώρα πάντως, οι άνθρωποι του Προμηθέα αναφέρουν πως ο παίκτης τους προκλήθηκε από τον Χάρη Καρακατσούνη κατά τη συνομιλία των δύο μετά το τέλος του αγώνα. " Ο παίκτης μας προκλήθηκε από τον Καρακατσούνη" αναφέρουν οι Πατρινοί, οι οποίοι μάλιστα ισχυρίζονται πως ο διαιτητής "απείλησε" τον Έλληνα φόργουορντ αναφερόμενος σε... επόμενα παιχνίδια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ