ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στις Γυναίκες

Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στις Γυναίκες
EUROKINISSI

Τζάμπολ σήμερα (23/03) στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να είναι το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Στο κλειστό της Γλυφάδας τα ματς, τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ.

Στο κλειστό της Γλυφάς θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο γυναικείο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός, ο Φάρος Κερατσινίου, ο ΠΑΟΚ κι ο Αθηναϊκός θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας, με τις "ερυθρόλευκες" να φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα του Πειραιά είναι αήττητη εντός των συνόρων από την ημέρα επανίδρυσης του τμήματος μπάσκετ γυναικών, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών και θέλει να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στη συλλογή της.

Βέβαια, το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο. Ο Φάρος Κερατσινίου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Α1 αν και νεοφώτιστος, ενώ ο ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες λίγο έλειψε να… σπάσει το "ερυθρόλευκο" αήττητο στη Θεσσαλονίκη! Το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις να έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ.

Θυμηθείτε εδώ , τι δήλωσαν οι αρχηγοί των 4 μονομάχων, δηλαδή η Εβίνα Σταμάτη (Ολυμπιακός), η Ζωή Κεχαγιά (Φάρος Κερατσινίου), η Αναστασία Σλούκα (Αθηναϊκός) και η Ανθή Ταρπάγκου (ΠΑΟΚ).

Αναφορικά με την ιστορία του θεσμού, ο πρώτος τελικός έγινε το 1996, ενώ από το 2000 υπάρχουν τα Final 4. Οι Εσπερίδες Καλλιθέα μετρούν τις περισσότερες κατακτήσεις (4), ακολουθεί ο Σπόρτιγκ κι ο Αθηναϊκός (3), ενώ από 2 έχουν ΔΑΣΑΛ, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ελληνικό και Ολυμπιακός.

FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Μαρτίου

17.00 ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός

20.00 Φάρος-Ολυμπιακός

Κυριακή 25 Μαρτίου

15.30 Μικρός τελικός

18.30 Τελικός

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ