ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ανδρών: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Κύμη - Περιστέρι με στόχο τα ημιτελικά

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί σε... 3 δόσεις και ξεκινάει σήμερα (3/11) με τους αγώνες Κύμη-Περιστέρι και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σε δύο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και η Κύμη το Περιστέρι (16:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στους αγώνες που ανοίγουν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών , η οποία θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα της ημέρας, η Κύμη υποδέχεται το Περιστέρι μόλις μία εβδομάδα μετά το... πάρτι που είχαν στήσει οι "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" στο "Τάσος Καμπούρης" πριν από μία εβδομάδα, όταν είχαν κερδίσει άνετα με 87-56 για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, θα διεξαχθεί το ντέρμπι "Δικεφάλων" στην Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά φέτος, αφού στις 13 Οκτωβρίου είχαν κοντραριστεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με την ΑΕΚ να κερδίζει τότε με 91-71 , σε έναν αγώνα πάντως που ο ΠΑΟΚ είχε παραταχθεί με... 10αδα και τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Τ. Καμπούρης 16.00 Κύμη-Περιστέρι

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΣΕΦ 16.00 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Δ. Τόφαλος 18.00 Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ