ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ανδρών: Στο Ηράκλειο και φέτος ο Τελικός

Κύπελλο Ανδρών: Στο Ηράκλειο και φέτος ο Τελικός
EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί και την φετινή σεζόν στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στα "Δύο Αοράκια".

Ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί και την φετινή σεζόν στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα τα "Δύο Αοράκια". Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσής της.

Θυμίζουμε ότι και την σεζόν 2017/18 ο Τελικός διεξήχθη στο Ηράκλειο, με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό - και μαθητική εξέδρα - με την "Ένωση" να κατακτά τον τίτλο χάρη στη νίκη της με 88-83.

Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν προφανώς και ο λόγος που ώθησε την ΕΟΚ σε αυτή την απόφαση. Ο Τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το Ηράκλειο Κρήτης θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου θα γίνουν οι προημιτελικοί και τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί είναι Κύμη-Περιστέρι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ