Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των Κυπέλλων Ελλάδας, δεν θα συναντηθούν πριν από τα ημιτελικά ανδρών και γυναικων ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Δείτε όλα τα ζευγάρια στις δύο διοργανώσεις.

Με το Κύπελλο Ανδρών και το Κύπελλο Γυναικών ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/8) η διαδικασία της ΕΟΚ για τις κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ADVERTISING

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει (εκτός έδρας) τον νικητή του αγώνα Κομοτηνή - Ερμής Λαγκαδά και έτσι θα ξεκινήσει την πορεία του στη διοργάνωση ως ομάδα της Α2, ενώ αν προκριθεί θα παίξει με την ομάδα που θα προκύψει από την τριάδα Αιγάλεω - Πεντέλη - Ανατόλια (οι δύο πρώτες παίζουν μαζί και ο νικητής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Ανατόλια). Ο Παναθηναϊκός μπαίνει απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας.

Όσον αφορά το Κύπελλο Γυναικών, ούτε εκεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι πριν από την ημιτελική φάση. Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Inline Image

ADVERTISING

Inline Image

Inline Image

Inline Image

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Η κλήρωση των ημιτελικών (των αγώνων του Final Four δηλαδή), θα πραγματοποιηθεί μετά από την διεξαγωγή των προημιτελικών αγώνων.