ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια με δύο αγώνες

Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια με δύο αγώνες
EUROKINISSI

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (15/10) το Κύπελλο Ελλάδας για την 2η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, με το Ρέθυμνο να υποδέχεται τον Ηρακλή και την Δάφνη Δαφνίου την Λάρισα.

Το δεύτερο από τα τρία μέρη της 2ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών διεξάγεται σήμερα (15/10), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αγώνες.

Η αρχή θα γίνει στο Ρέθυμνο, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Ηρακλή (16:30), τρεις ημέρες μετά την άνετη νίκη του "Γηραιού" στο Ιβανώφειο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Σε αυτό το διάστημα βέβαια άλλαξαν ήδη κάποια πράγματα, αφού το Ρέθυμνο προχώρησε σε αλλαγή ξένου, με τον Λαμόντ Μάρεϊ να παίρνει την θέση του Τζάρβις Γκάρετ.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Δάφνη Δαφνίου υποδέχεται την Λάρισα (18:00), θέλοντας να κάνει την υπέρβαση ως ομάδα της Α2 κόντρα σε σύλλογο της Basket League.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (14/10), ο Κολοσσός επιβλήθηκε με 73-56 του Λαυρίου για την πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο (16/10) με τον αγώνα του Διαγόρα Δρυοπιδέων με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ