ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί το Περιστέρι στην Πάτρα, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρας Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω.

Στα γραφεία της ΕΟΚ έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την οποία προέκυψαν τα ζευγάρια των ημιτελικών του θεσμού. Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στην Πάτρα, ενώ ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο Αιγάλεω. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 12 Φεβρουαρίου του 2020, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 του ίδιου μήνα στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου.

Η ιδιαιτερότητα των φετινών ημιτελικών είναι πως η φάση των "4" δεν περιλαμβάνει κανέναν εκ των δύο "αιωνίων" αντιπάλων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μετά από 20 χρόνια.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ

Την μεγάλη έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Διαγόρας Δρυοπιδέων που απέκλεισε τρεις ομάδες της EKO Basket League ( αρχικά τον Πανιώνιο, έπειτα τη Λάρισα και στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ) για να φτάσει στην ιστορική του συμμετοχή στους "4", ενώ ακόμα μία έκπληξη προσέφερε και ο Προμηθέας Πάτρας που έκοψε τον δρόμο του Παναθηναϊκού προς τον τίτλο. Η ΑΕΚ από την μεριά της απέκλεισε το Ρέθυμνο (είχε περάσει τα εμπόδια Κολοσσού και Ηρακλή), ενώ το Περιστέρι άφησε εκτός Κυπέλλου τον Ήφαιστο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ