ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζαρης για το Έσπερος - Ψυχικό: "Το είδα στο video"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΨΥΧΙΚΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΨΥΧΙΚΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντώνης Μάντζαρης είδε την ομάδα στην οποία αγωνίζεται κι αυτή που προπονεί να τίθενται αντιμέτωπες για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στο Sport24.gr για την ιδιαίτερη κατάσταση που βίωσε και εξήγησε γιατί δεν πήγε καν στο γήπεδο.

Η μοίρα τα έφερε έτσι στο Κύπελλο Ελλάδας ώστε ο Αντώνης Μάντζαρης να δει την ομάδα στην οποία αγωνίζεται (Ψυχικό) να αντιμετωπίζει αυτή που προπονεί (Έσπερος Καλλιθέας) να κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου. Μία πολύ ιδιαίτερη -όσο και δύσκολη- συνθήκη για τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος πάντως απείχε από το συγκεκριμένο σαραντάλεπτο.

Κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τις δύο διοικήσεις, αποφασίστηκε να μην βρεθεί στο γήπεδο ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής. Το πήγε μάλιστα ένα βήμα παρακάτω, αφού δεν έδωσε καν το "παρών" στο κλειστό της Καλλιθέας, προτιμώντας να μείνει στο σπίτι του για να αποφύγει οποιαδήποτε συναισθηματική φόρτιση.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο Sport24.gr είδε τι έγινε στον αγώνα, δύο ώρες αφότου αυτός είχε τελειώσει - με το Ψυχικό να παίρνει τη νίκη. Στο βίντεο.

" Όλη η εβδομάδα ήταν πολύ περίεργη για μένα. Από την κλήρωση του Κυπέλλου έβλεπα ότι είναι πιθανό να προκύψει αυτό το ζευγάρι, περίμενα ότι θα βρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ το Ψυχικό και τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ρεμεντέλα, που σεβάστηκαν την πίεση που είχα γι αυτό το παιχνίδι. Μου είπαν από μόνοι τους όλοι στην ομάδα ότι το καλύτερο για μένα θα ήταν να μην παίξω, προκειμένου να μην βρεθώ σε δύσκολη θέση. Το ίδιο έκανε κι ο Έσπερος. Με βάση όλο αυτό, αποφάσισα να μην είμαι ούτε στους πάγκους, ούτε καν στο γήπεδο. Είδα το παιχνίδι στο βίντεο, δύο ώρες μετά το τέλος του αγώνα. Κέρδισε η πιο καλή ομάδα από τις δύο, αποκόμισαν κι οι δύο πολλά θετικά για τη συνέχεια της σεζόν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μάντζαρης για όσα έγιναν τις προηγούμενες ώρες.

Παρεμπιπτόντως, πέρσι τέτοια εποχή λίγο έλειψε να συμβεί το ίδιο. Ο Έσπερος είχε κληρωθεί στην πρώτη αγωνιστική της α' φάσης με τον Οίακα Ναυπλίου, με τον νικητή να αντιμετωπίζει αμέσως μετά το Ψυχικό. Τότε όμως, ο Οίακας Ναυπλίου είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και τον... έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Μία κατάσταση που βίωσε φέτος.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, το Ψυχικό θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μανδραϊκό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ