ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Βασιλόπουλο η ΑΕΚ στον τελικό

ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς η ΕΟΚ έδωσε το ΟΚ στην ΑΕΚ για να τον χρησιμοποιήσει στο ματς του Σαββάτου (17/02, 17:15).

Στην ΕΟΚ ερεύνησαν το θέμα που είχε προκύψει, με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον τελικό Κυπέλλου, μέσω των νομικών τους εκπροσώπων και έδωσαν το πράσινο φως στην Ενωση για να χρησιμοποιήσει τον 34χρονο φόργουορντ στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ενημερώθηκε σχετικά το απόγευμα της Παρασκευής από την Ομοσπονδία, που θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένα θέμα που να απαγορεύει τη συμμετοχή του. Από τη στιγμή που η ΕΟΚ έχει εκδώσει δελτίο σε έναν παίκτη, τότε μπορεί να αγωνίζεται σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, συνεπώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πλέον το λόγο έχει ο Ολυμπιακός. Αν θέλει, δηλαδή, να κάνει ένσταση για τη συμμετοχή του παίκτη πριν από το ματς ή αν δεν θα ασχοληθεί καθόλου.

Από κάθε άποψη, πάντως, υπάρχει ασάφεια στην προκήρυξη του Κυπέλλου, γι αυτό άλλωστε και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης δεν έδωσε σαφή απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ