ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίσσας: "Αφιερωμένο στον Μαρινάκη"

Μίσσας: "Αφιερωμένο στον Μαρινάκη"

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών και ο Κώστας Μίσσας αφιέρωσε την επιτυχία της ομάδας του στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών και ο Κώστας Μίσσας λίγο μετά την λήξη του τελικού αφιέρωσε την επιτυχία των "ερυθρολεύκων" στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Κάθε τελικός είναι δύσκολος, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που ήταν πολύ ανταγωνιστικός και στον κόουτς Μασλαρινό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που στην αρχή της σεζόν είχε κάποιους τραυματισμούς και αδικείται από την θέση που βρίσκεται. Η νίκη είναι σημαντική, όπως και το τρόπαιο είναι σημαντικό. Όλοι μας αφιερώνουμε αυτό το κύπελλο στον πρόεδρό μας κ. Μαρινάκη. Τον στηρίζουμε, όπως στηρίζει εμάς και τον Ερασιτέχνη για να παίρνει πάντα κούπες", είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της ΕΡΤ ο Κώστας Μίσσας.

Όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας του, είπε: "Φέτος, κάναμε ένα βήμα παραπάνω και φτάσαμε στους 16 του Eurocup. Έγινε η προσπάθεια να ενισχύσουμε την ομάδα με μία παίκτρια, αλλά δεν βρήκαμε. Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ