ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρέλεβιτς: "Σημαντικό να αναγνωρίζει ο Πιτίνο τον προπονητή μας"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρακολούθησε από κοντά τον τελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανθηναϊκό που βρήκε νικητές τους πράσινους με 79-73.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σε τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και ο Μπάνε Πρέλεβιτς συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και σχολίασε τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην κάμερα της ΕΡΤ:

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Η δική μας ομάδα κάνει μία τρομερή προσπάθεια φέτος. Δίκαια βρεθήκαμε στον τελικό και διεκδικήσαμε μέχρι τέλους το τρόπαιο. Ακούγοντας την δήλωση του κόουτς Πιτίνο, θέλω να σταθώ στο πώς αναγνωρίζει ένας προπονητής τέτοιας κλάσης την αξία του αντίπαλου κόουτς. Το ματς πήγε εκεί που πήγε με στρατηγική απόφαση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Είναι πολύ σημαντικό, είναι όλη η ουσία ότι αυτό αναγνωρίστηκε από τον αντίπαλο προπονητή".

Σχετικά με τις προσπάθειες να ορθοποδήσει οικονομικά ο Δικέφαλος απάντησε: " Keep PAOK Alive. Κάνουμε μία καμπάνια να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανοί μέχρι να βρεθεί ιδιοκτήτης. Είμαστε 10 χρόνια χωρίς ιδιοκτήτη και καμία αθλητική ομάδα δεν μπορεί να αντέξει έτσι".

Ο Νίκος Σταυρόπουλος σχολίασε από την πλευρά του:

" Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στα παιδιά που έκαναν τεράστια προσπάθεια και στο τεχνικό τιμ. Ο πρώτος είναι τα πάντα και ο δεύτερος τίποτα, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όλοι δακρύσαμε, το θέλαμε πολύ. Θέλαμε να πάρουμε έναν τίτλο, το πιστεύαμε. Ήμασταν τόσο μακριά αλλά και τόσο κοντά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία τεράστια ομάδα, συνεχίζει, πάμε για την επόμενη ημέρα".

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ