ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας: Έκρηξη Γιατρά κατά των διαιτητών

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς ήταν έξαλλος με τους διαιτητές μετά το φινάλε του τελικού και τους επιτέθηκε φραστικά στα αποδυτήρια. Ενταση και στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση των αποστολών για την Αθήνα.

Ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ, χάνοντας την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο στην παρθενική του συμμετοχή στον αγώνα που έκρινε τον τίτλο. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Μάκης Γιατράς πέταξε το... καρφί του προς τους διαιτητές (Τόμι Σχινάς, Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χάρης Καρακατσούνης), δείγμα της ενόχλησης και του εκνευρισμού του για τις αποφάσεις τους.

" Ένα φάουλ, κάποια βήματα και ένα χαμένο τρίποντο έκριναν το παιχνίδι" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Προμηθέα, ο οποίος δεν έμεινε εκεί. Τους επιτέθηκε φραστικά στον διάδρομο των αποδυτηρίων στα "Δύο Αοράκια", με τους ανθρώπους της αποστολής της αχαϊκής ομάδας να τον συγκρατούν και να τον απομακρύνουν. "Είναι ντροπή", φώναζε.

Δείτε το video που δημοσίευσε στο Youtube το Kontra Channel:

Το σκηνικό είχε και συνέχεια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Δεδομένου ότι οι δύο ομάδες και οι διαιτητές πετούσαν με το ίδιο αεροπλάνο, μέλος της αποστολής των Πατρινών συνάντησε τους ρέφερι και τους επιτεθηκε κι αυτός φραστικά, με τον Τόμι Σχινά να γίνεται έξαλλος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ