ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα Κυπέλλου με ματς βγαλμένο από τα 90s στο Μετς

Ώρα Κυπέλλου με ματς βγαλμένο από τα 90s στο Μετς

Το κυρίως πιάτο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σερβίρεται σήμερα (3/10), με το ματς Παγκράτι - Παναθηναϊκός να παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μετά το χθεσινό... ορεκτικό, ακολουθεί και το κυρίως πιάτο. Σήμερα (3/10) είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν οι έξι από τους οκτώ αγώνες της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις ομάδες της Basket League να έχουν μπει πια και αυτές στη μάχη. Μετά λοιπόν τον Κολοσσό (που νίκησε χθες το Λαύριο 80-72 ), σήμερα θα μάθουμε και τις επόμενες έξι ομάδες που θα πάρουν μέρος στους “8” του θεσμού.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 17:00 με τις αναμετρήσεις Ρέθυμνο - Κύμη, Περιστέρι - Ήφαιστος και ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, ενώ στις 18:00 ο Προμηθέας θα υποδεχτεί στην Πάτρα τον Άρη. Στις 19:00 θα γίνουν οι αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ απέναντι στις ομάδες από την Α2 και την Β’ Εθνική που έχουν επιβιώσει έως αυτό το σημείο.

Πρόκειται για τον νεοφώτιστο στην Α2 Διαγόρα Δρυοπιδέων ο οποίος θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ και το ιστορικό Παγκράτι, τον μοναδικό εκπρόσωπο της Β’ Εθνικής, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά έπειτα από 23,5 χρόνια στο Μετς!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (3/10):

Ρεθύμνου 17:00 Ρέθυμνο - Κύμη(Μάνος-Παναγιώτου-Ζαχαρής)

Μετς 19:00 Παγκράτι - Παναθηναϊκός(Κάρδαρης-Γιακείμη-Τσολάκος)

Δ. Τόφαλος 18:00 Προμηθέας Πάτρας- Άρης(Αναστόπουλος Π-Ψαριανός-Δεσλής)

Α. Παπανδρέου 17:00 Περιστέρι - Ήφαιστος(Καρακατσούνης-Διαμαντής-Ανδρικόπουλος)

ΠΑΟΚ 17:00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος(Συμεωνίδης-Ευφραιμίδης-Τζιοπάνος)

Στ. Βενέτης 19:00 Διαγόρας Δρυοπιδέων- ΑΕΚ(Καλδίρης-Τσώνος Β.-Σκούτας)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ