ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζήσης: "Ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα"

Ζήσης: "Ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα"

Ο Νίκος Ζήσης ηγήθηκε της ΑΕΚ στη νίκη επί του Προμηθέα και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενός στόχου που τού έδωσε αμέσως κίνητρο μετά την επιστροφή του στην Ένωση.

Ο Νίκος Ζήσης αναδείχτηκε MVP του τελικού, έχοντας ηγετική παρουσία στη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα, οδηγώντας τους κιτρινόμαυρους στην κατάκτηση του πέμπτου Κυπέλλου της ιστορίας τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: "Είναι ένα τρόπαιο για τον κόσμο της ΑΕΚ, τη διοίκηση, τους παίκτες, τους προπονητές, όλους όσοι προσπάθησαν για αυτόν. Ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα από τη στιγμή που επέστρεψα. Όλα έγιναν ξαφνικά και νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ. Δεν ήταν στα πλάνα μου να επιστρέψω, ίσως το διαγράψει από το μυαλό μου ότι ίσως γυρίσω, ωστόσο από την πρώτη μέρα ένιωσα καλά, ένιωσα το καλωσόρισμα όλων. Χαίρομαι που έβαλα το λιθαράκι μου ώστε να προσθέσουμε στην ιστορία της ΑΕΚ έναν ακόμα τίτλο”.

Αναφορικά με τη δική του εμφάνιση, ο Νίκος Ζήσης είπε: “Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου στην ΑΕΚ. Αναγκαστικά από τη στιγμή που χτύπησε ο Κιθ πρέπει να παίξω παραπάνω. Κλειδί ήταν ο Κέντρικ (σ.σ. Ρει). Γενικά ήταν ένα άσχημο παιχνίδι, αλλά ήταν λογικό. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά, ήταν τελικός, υπήρχε άγχος και χαμένες βολές. Για τη φάση στο τέλος δεν ξέρω τι έγινε, αλλά πιστεύω πως οι διαιτητές έκαναν καλή δουλειά".

Τέλος, σε ερώτηση για το πού θα ήθελε να αφιερώσει το τρόπαιο, απάντησε: "Το Κύπελλο το αφιερώνω στα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Για πρώτη φορά χωριστήκαμε αναγκαστικά φέτος. Είναι στη Θεσσαλονίκη τώρα. Ξέρω ότι με βλέπουν. Τους το αφιερώνω. Σας αγαπώ”.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ