ΠΣΑΚΚ

Παπαμακάριος: "Άσχημα περιστατικά έχουν γίνει και στο μπάσκετ"

Παπαμακάριος: "Άσχημα περιστατικά έχουν γίνει και στο μπάσκετ"
EUROKINISSI

Για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Γυμναστικού στα Τρίκαλα μίλησε ο Μανώλης Παπαμακάριος στο σάιτ του ΠΣΑΚ. Διαβάστε τι είπε για τα πεπραγμένα των τελευταίων ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το "διπλό" στα Τρίκαλα ήταν ίσως το σημαντικότερο που έχει κάνει έως σήμερα ο Γυμναστικός, καθώς με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν, η ομάδα της Λάρισας ξέφυγε κατά δύο βαθμούς από τον Πανιώνιο, έχοντας επίσης και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η πορεία του Γυμναστικού και το μπάσκετ δεν ήταν πάντως τα μόνα πράγματα για τα οποία μίλησε ο Μανώλης Παπαμακάριος στο σάιτ του ΠΣΑΚ, όπου αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν τελευταία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...

" Κάθε νίκη είναι σημαντική αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα εφέτος, ίσως αποδειχθεί η σημαντικότερη. Ακόμη όμως, δεν έχει τελειώσει κάτι και σίγουρα με μια νίκη δεν γίνεται να ξεχαστούν ολα τα προβλήματα", τόνισε ο Παπαμακάριος, που πρόσθεσε για την πορεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα της Λάρισας στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League: " Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση, είναι να βλέπουμε τα προβλήματα μετά απο νίκες και όχι μετά απο ήττες. Ήταν ένα σπουδαίο διπλό αλλα δεν επαναπαυόμαστε".

Όσον αφορά στον αγώνα με τον Αρη, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: " Είναι ένα πολυ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, η οποία και αυτή, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι διότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας. Πρώτα απ' ολα όμως, έχουμε στεναχωρήσει τους εαυτούς μας διότι οπως έχω ξαναπεί, τους εχουμε αδικήσει. Τα αποτελέσματα μας, δεν αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας αλλα συμβαινουν κι αυτά στον αθλητισμό, δεν παίζουμε μόνοι. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, ειμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι".

Όταν ο Παπαμακάριος ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προτίμησε να μην πάρει θέση. " Δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο, μην βγάζουμε την ουρά μας απ έξω διότι εχουν γίνει και στο μπασκετ άσχημα περιστατικά", τόνισε ο άσος του Γυμναστικού. " Το πρόβλημα δεν είναι στο αθλημα, είναι κατά κύριο λόγο στην κοινωνία. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι ένα παιχνίδι και οι αθλητές, οι προπονητές, οι διαιτητές, είναι επαγγελματίες. Αυτή είναι η δουλειά τους. Απο τον αθλητισμό ζουν χιλιάδες οικογένειες, ο αθλητισμός απομακρύνει τα παιδιά απο σκοτεινούς δρόμους, ο αθλητισμός ενώνει, ο αθλητισμός είναι ζωή, ο αθλητισμός είναι η ζωή μας. Ο αθλητισμός όμως".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ