ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Να πάρουν οι χαμηλόμισθοι όλο το συμβόλαιό τους"

ΠΣΑΚ: "Να πάρουν οι χαμηλόμισθοι όλο το συμβόλαιό τους"

Ασπίδα στους χαμηλόμισθους μπασκετμπολίστες της Α1 μπήκε ο ΠΣΑΚ, που ενημέρωσε με ανακοίνωσή του γι' αυτά που ζήτησε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Basket League.

Σε καλό κλίμα έγινε, σύμφωνα με τον ΠΣΑΚ, η τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των ομάδων της Basket League και τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (2/4), με τον σύνδεσμο να εξηγεί με ανακοίνωσή του τι συζητήθηκε στο δρόμο για την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

" Ο Σύνδεσμος των Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών κατέθεσε τις προτάσεις του, οι οποίες αφορούν τα συμβόλαια των παικτών, σε περίπτωση που αποφασιστεί από το Υπουργείο και την Ομοσπονδία, οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα. Συζητήθηκε το ποσοστό που θα καταβληθεί στους καλαθοσφαιριστές, ενώ έγινε μεγάλη αναφορά στους αθλητές οι οποίοι είναι χαμηλόμισθοι και προτείναμε να πάρουν ακέραιο το συμβόλαιο τους. Για πολλούς αθλητές υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης και όπως είναι γνωστό, το μπασκετ έχει ημερομηνία λήξης. Τέτοιου είδους συζητήσεις θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά και με τη συμμετοχή όλων των φορέων, προκειμένου να βρίσκουμε λύσεις σε όλα τα εμπόδια που παρουσιάζονται και να ανταλλάζουμε ιδέες για την ανάδειξη του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε. Μην ξεχνάμε βέβαια τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε και ότι πάνω απ’ όλα βάζουμε υγεία μας. Το μπασκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ