ΠΣΑΚΚ

Το... κινέζικο μήνυμα του ΠΣΑΚ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το... κινέζικο μήνυμα του ΠΣΑΚ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον αποκλεισμό των Μπακς στους ανατολικούς τελικούς, στέλνοντας και ένα μήνυμα σε... κινεζική γραφή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η χρονιά στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σειρά έχουν οι διακοπές και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου αναμένεται να φορέσει ξανά την φανέλα της εθνικής ομάδας και να την οδηγήσει στο τελική φάση της Κίνας. Αυτό τουλάχιστον ευελπιστεί να συμβεί ο ΠΣΑΚ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό των Μπακς , στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα σε κινεζική γραφή στον "Greek Freak".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστων, συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την εκπληκτική του χρονιά στο ΝΒΑ.

Ο τίτλος του MVP στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του αξίζει και ευελπιστούμε να τον κατακτήσει.

Ο αποκλεισμός από τους τελικούς του ΝΒΑ, δεν μπορεί να διαγράψει τις μαγικές του εμφανίσεις και το γεγονός ότι οι Μπακς τερμάτισαν με το καλύτερο ρεκόρ εφέτος.

Ειμαστε πολύ χαρούμενοι για τον Γιάννη, την πρόοδο του και τονπεριμένουμε πλέον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κινας, να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και να κάνει πάλι υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

我们将共同梦想 (Μαζί θα ονειρευτούμε)".

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ