ΠΣΑΚΚ

Χατζηβρέττας: "Επιβάλλονται τέτοιες ενέργειες"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

O Νίκος Χατζηβρέττας δήλωσε ενόψει των εφετινών 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" υπό την αιγίδα των ΕΟΚ, ΠΣΑΚ, ΕΣΑΚΕ και τοπικών Δήμων ότι τέτοιες ενέργειες είναι απαραίτητες για τον κόσμο.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας θα είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια που θα δώσουν το παρών σε κάποιο εκ των 6 εφετινών τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και τον ρατσισμό" υπό την αιγίδα των ΕΟΚ, ΠΣΑΚ, ΕΣΑΚΕ και τοπικών Δήμων. Αναφερόμενος λοιπόν σε αυτή την σπουδαία ενέργεια, δήλωσε ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει στον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για τα φετινά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" και η δήλωσε του παλαίμαχου διεθνή γκαρντ:

Πολλά θα είναι τα λαμπερά αστέρια του μπασκετ στα εφετινά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Ενα απο αυτά τα αστέρια, είναι ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο οποίος έχει αμέτρητους τίτλους στο παλμαρέ του.

‘’Ότι έχει να κάνει με μπασκετική εκδήλωση, είναι πολυ σημαντικό διότι έρχονται πολλά παιδιά στον αθλητισμό. Ειμαι σίγουρος πως θα είναι πολυ ευχάριστα ολα τα διήμερα που θα γίνουν τα τουρνουά και θα απολαύσουμε το παιχνίδι. Νομιζω πως επιβάλλονται τέτοιες ενέργειες, να διασκεδάζουμε διότι το παιχνίδι είναι πάνω απο ολα διασκέδαση", δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την εθνικη μας ομάδα Νίκος Χατζηβρέττας.

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ