ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιωνικός Νικαίας: Αφιερωμένο στα παιδιά το ματς με τον Ιπποκράτη

Ιωνικός Νικαίας: Αφιερωμένο στα παιδιά το ματς με τον Ιπποκράτη

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Ιπποκράτη (8/12, 13:00) και η ομάδα της Νίκαιας αφιέρωσε την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Α2 στους αθλητές των ακαδημιών της και στους μικρούς φίλους. (VIDEO).

Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται τον Ιπποκράτη (8/12, 13:00) και τα παιδιά στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Α2 θα έχουν την τιμητική τους.

Στον Πλάτωνα θα υπάρχει ειδική εξέδρα για τους αθλητές του Ιωνικού Νικαίας και τα παιδιά, ενώ οι Μάριος Μπατής, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και Γιάννης Σαχπατζίδης εκ μέρους της ομάδας τους κάλεσαν τα "παιδιά στην κερκίδα".

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας αναφέρει:

"Ένα παιχνίδι αφιερωμένο στους αθλητές των Ακαδημιών του Ιωνικού Ν. και στους νεαρούς φίλους της Ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/12) στον Κλειστό Γυμναστήριο του Πλάτωνα.

Ο Ιωνικός Νικαίας- Αffidea φιλοξενεί το Σάββατο στις 13:00 τον Ιπποκράτη Κω για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α2, και ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στις ακαδημίες του Ιωνικού και γενικότερα στα παιδιά.

Θα υπάρχει ειδική εξέδρα η οποία θα φιλοξενήσει τα παιδιά των ακαδημιών του Ιωνικού Ν., αλλά και όσους μαθητές θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την δική τους εξέδρα.

Σας περιμένουμε όλους στην μπασκετική γιορτή της Νίκαιας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ