ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΟ All-Star Game: Ο Παπαγιάννης κορυφαίος dunker της χρονιάς

ΕΚΟ All-Star Game: Ο Παπαγιάννης κορυφαίος dunker της χρονιάς
INTIME SPORTS

Σε έναν διαγωνισμό χωρίς πολλή ποιότητα, ο Γιώργος Παπαγιάννης μπήκε από το παράθυρο στη διαδικασία και κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου dunker από τον Τζέικομπ Γουάιλι και τον Παναγιώτη Φιλιππάκο.

Φαβορί δεν υπήρχε, όπως για παράδειγμα στα τρίποντα που ο Τζίμερ Φρεντέτ απέτυχε και είδε τους Μπόμπι Μπράουν - Κόνερ Φράνκαμπ να πηγαίνουν στον τελικό , όμως οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό καρφωμάτων προσπάθησαν να χαρίσουν θέαμα στο κοινό που γέμισε το κλειστό στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Ο Κεν Μπράουν του Άρη, ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα κι ο Σαμάρντο Σάμουελς του Πανιωνίου δεν ήταν ανταγωνιστικοί, με τον Παναγιώτη Φιλιππάκο της Δάφνης Δαφνίου και τους Γιώργο Παπαγιάννη - Τζέικομπ Γουάιλι να προκρίνονται στον τελικό. Εκεί ο Παπαγιάννης επικράτησε των αντιπάλων του, καθώς ο Γουάιλι δεν "έβγαλε" μια εντυπωσιακή προσπάθεια με επιτόπιο άλμα και ο Φιλιππάκος δεν έκανε κάτι τόσο λαμπερό.

" Δεν ήξερα καν ότι θα μπω στον διαγωνισμό, δεν ήμουν προετοιμασμένος, αλλά θα φύγω από το Ηράκλειο με κάτι στα χέρια μου" είπε ο ψηλός του Παναθηναϊκού, που παραδέχθηκε ότι ο συμπαίκτης του στους πράσινους προσπάθησε να κάνει κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

Κεν Μπράουν (Άρης) - 37

Τζέικομπ Γουάιλι (Παναθηναϊκός) - 50

Παναγιώτης Φιλιππάκος (Δάφνη Δαφνίου) - 48

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας) - 46

Σαμάρντο Σάμουελς (Πανιώνιος) - Αποσύρθηκε

Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός) - 48

ΤΕΛΙΚΟΣ

Παναγιώτης Φιλιππάκος (Δάφνη Δαφνίου) - 44

Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός) - 45

Τζέικομπ Γουάιλι (Παναθηναϊκός) - 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ