ΕΟΚ

ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΕΣΚΑ και ΠΣΑΚ εξέφρασαν την οδύνη τους για τα θύματα των πυρκαγιών

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ / ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ / ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Η ΕΟΚ, η ΕΣΚΑ, ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις για τα θύματα των πυρκαγιών, εκφράζοντας την οδύνη τους για όσα έχουν συμβεί.

Με λέξεις και φράσεις όπως "ανείπωτη τραγωδία", "οδύνη", "θλίψη" και "εφιάλτης" εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, η ΕΣΚΑ και ο ΠΣΑΚ προς τα θύματα των πυρκαγιών που μαστίζουν από χθες (23/7) την χώρα, αναρτώντας σχετικές ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας που πλήττει την χώρα.

Εκφράζει την οδύνη της για κάθε απώλεια, ανθρώπινη και υλική και εύχεται κουράγιο σε όλους τους πληγέντες".

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την οδύνη τους για την ανείπωτη τραγωδία στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Εκφράζουν, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών, την συμπαράσταση τους στους πυρόπληκτους και προσεύχονται για όσους δίνουν μάχη για την ζωή τους".

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

"Να τελειώσει ο εφιάλτης

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές στην Αττική. Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές και προσευχόμαστε για να σταματήσουν εδώ οι άσχημες ειδήσεις και να τελειώσει το συντομότερο δυνατό ο εφιάλτης. Οι σκέψεις όλων μας είναι στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά και στα σωστικά συνεργεία, τους εθελοντές και όλους όσοι παλεύουν για να βοηθήσουν στη δύσκολη αυτή μάχη κατά της φωτιάς. Κουράγιο και δύναμη σε όλους”.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων απο τις φονικές πυρκαγιές που πλήττουν ακόμη την πατρίδα μας.

Το πένθος είναι εθνικό, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, δεν υπάρχουν λέξεις να εκφραστεί ο πόνος! Σεβασμός στη μνήμη των ανθρώπων που "έχασαν" τη ζωή τους κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες μας για τις τιτάνιες προσπάθειες τους και σε όλους τους συνανθρώπους μας, που βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο ΠΣΑΚ παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Δήμο Ραφήνας, προκειμένου να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί"

Συνεχής ενημέρωση από το LIVE Blog του NEWS247.GR και από το Ραδιόφωνο 24/7 .

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ