ΕΟΚ

ΕΟΚ για Αυγενάκη: "Έχει γίνει γραφικός"

ΕΟΚ για Αυγενάκη: "Έχει γίνει γραφικός"
EUROKINISSI

Με αφορμή την τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με την ΕΟΚ, από την Ελληνική Ομοσπονδία σχολίαζαν ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιδιώκει την δημοσιότητα και έχει γίνει γραφικός.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε εκ νέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό All Star Basket εναντίον της ΕΟΚ, αποκαλώντας μεταξύ άλλων "ξεπερασμένο το μάνατζμεντ" της Ομοσπονδίας, λίγες ώρες αφότου είχε γίνει γνωστό από το Υφυπουργείο Αθλητισμού ότι δεν υπάρχει κόντρα Πολιτείας και ΕΟΚ, παρά το γεγονός ότι τέθηκε αυτό το ζήτημα έπειτα από την απόφαση της Πολιτείας να μην χορηγήσει το απαραίτητο ποσό για να διεκδικήσει η Ελλάδα ένα προολυμπιακό τουρνουά.

Η νέα τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη έφερε και την αντίδραση της ΕΟΚ, με τους ανθρώπους της να σχολιάζουν σχετικά:

" Η γνώση αποτελεί προϋπόθεση της γνώμης. Ο κύριος Αυγενάκης εμφανώς στερείται γνώσης, όμως δεν παύει να επιδιώκει την δημοσιότητα. Το κάνει παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει και έχει γίνει γραφικός.

Στο νέο του παραλήρημα, εμπλέκει την έβδομη Εθνική ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, την Εθνική που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο κύπελλο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μέσα από αντιξοότητες, το πρωτάθλημα που κόντρα στις πάγια εκπεφρασμένες επιταγές της ΕΟΚ κατακλύζεται από ξένους αδιαφορώντας για τον Ελληνα παίκτη.

Με αυτές τις παρεμβάσεις που είναι εξόχως ενάντια στην ανεξαρτησία του αθλήματος, τις αρχές των διεθνών ομοσπονδιών και την αυτονομία του αθλητικού κινήματος, η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί αποκλεισμένη, στο περιθώριο του διεθνούς αθλητικού στερεώματος, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με άλλες χώρες.

Πριν φτάσουμε σε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις, ας βρεθεί κάποιος να ανακαλέσει τον κύριο Αυγενάκη στον σεβασμό της νομιμότητας".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ