ΕΟΚ

ΕΟΚ: Η επιστολή Λιόλιου έφερε... αναστάτωση

ΕΟΚ: Η επιστολή Λιόλιου έφερε... αναστάτωση

Ο υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατέθεσε μέσω επιστολής στην Ελληνική Ομοσπονδία προτάσεις για οικονομική βοήθεια των σωματείων.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε μιλήσει στην ΕΡΑ Σπορ και είχε εξηγήσει πως αν αναλάβει τα ηνία της Ομοσπονδίας θα βοηθήσει οικονομικά τα σωματεία. Όμως δεν περίμενε τις εκλογές και σήμερα (13/5) το πρωι έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ, ζητώντας να προχωρήσει στην ενίσχυση των ομάδων.

Ήταν μία κίνηση που έφερε αναστάτωση στην Ομοσπονδία και προκάλεσε εκνευρισμό. Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέλυε στην επιστολή τον τρόπο που κατά την άποψή του θα εξοικονομηθούν χρήματα από το ταμείο της ΕΟΚ και θα καταλήξουν στους συλλόγους του μπάσκετ.

Ο λόγος της αναστάτωσης των διοικούντων την ΕΟΚ προφανώς έχει να κάνει με το ότι βάσει νόμου δεν γίνεται να επιχορηγηθούν τα σωματεία από την Ομοσπονδία. Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πριν διαβάσει ολόκληρη την επιστολή. Ο Λιόλιος πάντως προχώρησε στην πρότασή του και θα έχει ενδιαφέρον όταν γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες. Κατά πόσο δηλαδή είναι εφικτή αυτή η οικονομική βοήθεια.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ